Om oss

Historia

Hojgaraget som företaget tidigare hette startades av Per Haglund 2003. I början höll vi mest lite försiktigt på med import av begagnade glidare. 2004 drog vi igång på allvar, och 2005 flyttade vi in i nya egna lokaler på Nolgård, Hammarö. Läget och konjunkturen bidrog till att starten blev riktigt bra, med ökande omsättning under flera år, fram till 2008, då det började bli tufft för branschen. Så vi fick se vikande försäljningssiffror under både 2008 och 2009.

2010 tog vi över försäljningen av Hondas motorcyklar och stora delar av Hondas ATV i Värmland. Butik och verkstad rustades upp för ändamålet, och ny personal anställdes. Det var en tuff början, med stora kostnader. Men vi förstod vikten av att satsa långsiktigt, och att långsamt bygga upp en kundkrets för både försäljningen av fordon, men också den så viktiga verkstan.

Satsningen på Honda har gjort att vi idag står starkare än någonsin tidigare, och vår verkstad är en av Värmlands bästa, med erfaren och välutbildad personal. Till 2014 satsade vi ännu mer på Honda och byggde, tillsammans med generalagenten Honda MC Svenska AB, sveriges 8:e Honda ATV- & MC-Center. Från och med våren 2019 är vi även auktoriserad återförsäljare och verkstad för Suzuki Mc och ATV. 2022 fick vi även in Kymco ATV i sortimentet.

Vid årsskiftet 2019-2020 ombildades företaget, Anders Bröms och Thomas Bååth gick in som delägare och Mc Center Karlstad bildades.

Per Haglund

Fordonsförsäljare / Reservdelar / Tillbehör

Anders Bröms

Fordonsförsäljare / Reservdelar / Tillbehör

Thomas Bååth

Verkstadschef

Mikael Mithander

Servicetekniker

Silvio Kühnast

Servicetekniker

Roy Kolberg

MX/ Enduro tekniker

Lotta Andersson

MX/ Enduro