Skip to main content

Honda har vunnit ett hattrick av priser vid 2022 års MCN Awards, där NT1100 utsågs till Bästa Touringmotorcykel, ADV350 vann ”The Best Urban Petrol” och CB500X, för fjärde året i rad, utsågs till bästa A2-motorcykel.

 

Helt nya NT1100 har redan blivit enormt populär. Jon Urry kommenterade priset för bästa tourer och sa:

“Ryggraden i Hondas sortiment består av motorcyklar som tilltalar dem som vill ha enkel, problemfri motorcykelkörning och mycket motorcykel för pengarna. Och för 2022 lade Honda till en ny medlem i denna familj, NT1100.

Baserad på Africa Twins parallelltwin, och med Hondas DCT-växellåda, är NT1100 värd pengarna på mer än ett sätt och har visat sig vara exakt vad dess målgrupp är ute efter. Är det orättvist att kalla modellen “den nya Deauville”? Inte alls, för NT gör allt som Hondas anspråkslösa och otroligt populära arbetshäst gjorde så bra – bara med en ökad kapacitet, bättre teknik och ännu mer komfort och ännu mer praktisk. Och allt för en prislapp som är imponerande när du tittar på dess spec.”

Läs mer här!

 

ADV350 kompletterar ett redan omfattande skotersortiment och blandar den tuffa äventyrsstilen hos sitt X-ADV-syskon med en robust chassispecifikation som inkluderar stålrörsram och 37 mm USD-framgaffel. Vindrutan är justerbar i höjdled, det finns plats för två integralhjälmar under sadeln och ett USB Type-C-uttag i handskfacket. En LCD-instrumentering integrerar Honda Smartphone Voice Control-systemet, medan Smart Key-manövrering bidrar till vardagligt körbekvämlighet.

Läs mer här!

 

Honda CB500X utsågs återigen till den bästa A2-motorcykeln, för fjärde året i rad, där den lilla smidiga äventyrsmodellen fortsätter att få beröm för sin allroundförmåga.

Läs mer här!